Kids Learning Path
4640 E Desert Inn Road, Las Vegas, NV
We are a directory, not the daycare. We cannot hold a spot, enroll a child or answer questions about care.
Own this daycare? Claim itAbout
Young Achievers Family Daycare is a licensed home daycare in Las Vegas, Nevada. It is licensed by the state.
As a home daycare, the provider shares the address with families when you call.
Nevada Division of Social Services, Child Care Licensing made 5 visits in the last 3 years and cited 4 rules across 4 of them. The visit list, in the state's words, is below.
Hours
Programs
| Setting | Family child care homeFrom the state license |
|---|
Cost
Young Achievers Family Daycare has not listed its tuition. For comparison, full-time infant care at a home daycare in Clark County has a median price of $194 a week (U.S. Department of Labor, 2022).
State record
5 visits in the last 3 years · Last visit Apr 21, 2026: no rules cited
Rules cited on 4 of 5 visits · 4 rules in all
For comparison: 87% of Nevada daycares had at least one rule cited in the last 3 years; the typical daycare had 7.
A cited rule is what an inspector found on the day of a visit. It is not a rating of the daycare today.
Own this daycare? Add your response to the state record
NAC 310
“1. Every member of the staff of a facility, including a volunteer, and each resident of the facility shall present to the director of the facility, to be placed in the person’s file, written evidence that the person is free from communicable tuberculosis. The evidence must be in the form of a report which states that the person is free from active tuberculosis as required pursuant to subsection 2 or 3. This subsection does not apply to a child who is receiving child care services from the facility or a child who resides at the facility who is not employed by or volunteering at the facility. 2. Before a person, including a person who has received a bacillus Calmette- Guerin (BCG) vaccination, begins employment, volunteering or residing at a facility, he or she must have submitted to a: (a) Tuberculin test; or (b) Chest radiograph and examination by a provider of health care who is authorized to diagnose active tuberculosis, Ê within the 12 months immediately preceding the first day of employment, volunteering or residing at the facility. 3. Every member of the staff of a facility, including a volunteer, and each resident of the facility shall submit to: (a) A tuberculin test; or (b) An examination by a provider of health care who is authorized to diagnose active tuberculosis, Ê at least once every 24 months after the date the tuberculin test or chest radiograph and examination were conducted pursuant to subsection 2. 4. Each caregiver or member of the staff of a facility who has an identified health problem that may affect his or her ability to provide adequate care to children in a facility shall: (a) Report the problem to the director of the facility or, if self-employed, to his or her licensing agency; and (b) Submit to the director or, if self- employed, to his or her licensing agency, a written statement from a licensed physician attesting to the fact that the health of the caregiver does not endanger the children who are under his or her care in the facility. 5. Each director shall report to his or her licensing agency any health problem reported to him or her pursuant to subsection 4. 6. Each director or caregiver, if self- employed, shall immediately report to his or her licensing agency any person residing at his or her facility who contracts a serious communicable disease. 7. Each caregiver or member of the staff of a facility who has herpetic gingivostomatitis, a cold sore or herpes labialis shall: (a) Refrain from engaging in close contact with children cared for in the facility; (b) Refrain from sharing food or drink with children cared for in the facility or with other caregivers or members of the staff of the facility; (c) Avoid touching the lesions; (d) Wash his or her hands frequently; and (e) Cover any skin lesion with a bandage, clothing or other appropriate dressing. Negative TB tests are needed for all caregivers. These staff may not return to work until a negative TB is provided to CCL., Negative TB tests are needed for all caregivers. These staff may not return to work until a negative TB is provided to CCL.”
NAC 280.3
“"3. The licensee of a facility shall hold: (a) A fire drill at least once every month; and (b) A drill for natural disasters at least once every 3 months." The facility had no record that a fire drill was held at least once every month. Hold fire drills as required and complete a record of the drills.”
NAC 310
“1. Every member of the staff of a facility, including a volunteer, and each resident of the facility shall present to the director of the facility, to be placed in the person’s file, written evidence that the person is free from communicable tuberculosis. The evidence must be in the form of a report which states that the person is free from active tuberculosis as required pursuant to subsection 2 or 3. This subsection does not apply to a child who is receiving child care services from the facility or a child who resides at the facility who is not employed by or volunteering at the facility. 2. Before a person, including a person who has received a bacillus Calmette- Guerin (BCG) vaccination, begins employment, volunteering or residing at a facility, he or she must have submitted to a: (a) Tuberculin test; or (b) Chest radiograph and examination by a provider of health care who is authorized to diagnose active tuberculosis, Ê within the 12 months immediately preceding the first day of employment, volunteering or residing at the facility. 3. Every member of the staff of a facility, including a volunteer, and each resident of the facility shall submit to: (a) A tuberculin test; or (b) An examination by a provider of health care who is authorized to diagnose active tuberculosis, Ê at least once every 24 months after the date the tuberculin test or chest radiograph and examination were conducted pursuant to subsection 2. 4. Each caregiver or member of the staff of a facility who has an identified health problem that may affect his or her ability to provide adequate care to children in a facility shall: (a) Report the problem to the director of the facility or, if self-employed, to his or her licensing agency; and (b) Submit to the director or, if self- employed, to his or her licensing agency, a written statement from a licensed physician attesting to the fact that the health of the caregiver does not endanger the children who are under his or her care in the facility. 5. Each director shall report to his or her licensing agency any health problem reported to him or her pursuant to subsection 4. 6. Each director or caregiver, if self- employed, shall immediately report to his or her licensing agency any person residing at his or her facility who contracts a serious communicable disease. 7. Each caregiver or member of the staff of a facility who has herpetic gingivostomatitis, a cold sore or herpes labialis shall: (a) Refrain from engaging in close contact with children cared for in the facility; (b) Refrain from sharing food or drink with children cared for in the facility or with other caregivers or members of the staff of the facility; (c) Avoid touching the lesions; (d) Wash his or her hands frequently; and (e) Cover any skin lesion with a bandage, clothing or other appropriate dressing. Negative TB tests are needed for all caregivers. These staff may not return to work until a negative TB is provided to CCL.”
NRS 230
“Certificate of immunization prerequisite to admission to child care facility; conditional admission; report to Health Division. Except as otherwise provided in NRS 432A.235 for accommodation facilities: 1. Except as otherwise provided in subsection 3 and unless excused because of religious belief or medical condition, a child may not be admitted to any child care facility within this State, including a facility licensed by a county or city, unless the parents or guardian of the child submit to the operator of the facility a certificate stating that the child has been immunized and has received proper boosters for that immunization or is complying with the schedules established by regulation pursuant to NRS 439.550 <NRS-439.html> for the following diseases: (a) Diphtheria; (b) Tetanus; (c) Pertussis if the child is under 6 years of age; (d) Poliomyelitis; (e) Rubella; (f) Rubeola; and (g) Such other diseases as the local board of health or the State Board of Health may determine. 2. The certificate must show that the required vaccines and boosters were given and must bear the signature of a licensed physician or his or her designee or a registered nurse or his or her designee, attesting that the certificate accurately reflects the child ' s record of immunization. 3. A child whose parent or guardian has not established a permanent residence in the county in which a child care facility is located and whose history of immunization cannot be immediately confirmed by a physician in this State or a local health officer, may enter the child care facility conditionally if the parent or guardian: (a) Agrees to submit within 15 days a certificate from a physician or local health officer that the child has received or is receiving the required immunizations; and (b) Submits proof that the parent or guardian has not established a permanent residence in the county in which the facility is located. 4. If a certificate from the physician or local health officer showing that the child has received or is receiving the required immunizations is not submitted to the operator of the child care facility within 15 days after the child was conditionally admitted, the child must be excluded from the facility. 5. Before December 31 of each year, each child care facility shall report to the Health Division of the Department, on a form furnished by the Division, the exact number of children who have: (a) Been admitted conditionally to the child care facility; and (b) Completed the immunizations required by this section. The below listed children did not have a current immunization record or approved exemption on file at the facility. Obtain and file a current immunization record for the children listed. Director is recommended to sign up for WebIZ training in order to have access to the most up-to-date immunization records on-line. Discard old immunization records upon obtaining most current.”
Reviews
If your child goes or went here, your review helps other parents. We check every review against our review guidelines.
4640 E Desert Inn Road, Las Vegas, NV
2253 E Desert Inn Rd, Las Vegas, NV
4930 E Bonanza Rd, Las Vegas, NV
Las Vegas, NV 89110 · Home daycare: the provider shares the address with families
5245 E Bonanza Road, Las Vegas, NV
1567 N. Nellis Blvd, Las Vegas, NV
555 Page St, Las Vegas, NV
4701 E. Owens Ave, Las Vegas, NV
549 N Lamb Blvd., Las Vegas, NV
FAQ
Yes. Nevada Division of Social Services, Child Care Licensing lists it as licensed and operating.
Nevada Division of Social Services, Child Care Licensing lists the most recent visit on April 21, 2026, with no rules cited. It lists 5 visits in the last 3 years.
Yes. Inspectors cited 4 rules across 4 of 5 visits in the last 3 years. For comparison: 87% of Nevada daycares had at least one rule cited in the last 3 years; the typical daycare had 7. A cited rule is what an inspector found on the day of a visit. It is not a rating of the daycare today.
Its hours are not listed. Call (725) 221-6260 to confirm.
It has not listed its tuition. Call (725) 221-6260 to ask.
(725) 221-6260.
Las Vegas, NV 89110. It is a home daycare, so the provider shares the street address with families directly.