Little Miracles Daycare
New York, NY 10032 · takes infants · Home daycare: the provider shares the address with families
We are a directory, not the daycare. We cannot hold a spot, enroll a child or answer questions about care.
Own this daycare? Claim itAbout
Suzette Walsh is a licensed group home daycare in New York, New York. The state has licensed it since April 19, 2011, for up to 16 children.
As a home daycare, the provider shares the address with families when you call.
New York State Office of Children and Family Services made 11 visits in the last 3 years and cited 26 rules across 8 of them. The visit list, in the state's words, is below.
Hours
Programs
| Setting | Group child care homeFrom the state license |
|---|---|
| Licensed capacity | 16 childrenFrom the state license |
Cost
Suzette Walsh has not listed its tuition.
State record
11 visits in the last 3 years · Last visit Aug 25, 2026: no rules cited
Rules cited on 8 of 11 visits · 26 rules in all
For comparison: 79% of New York daycares had at least one rule cited in the last 3 years; the typical daycare had 4.
A cited rule is what an inspector found on the day of a visit. It is not a rating of the daycare today.
Own this daycare? Add your response to the state record
416.14(c)(2) The required 30 hours of training every two years is subject to the following conditions: A minimum of five (5) hours of Office-approved training must be obtained each year which addresses topics or subject matters set forth in 416.14(f).
416.5(d) Radiators and pipes located in rooms occupied by children must be covered to protect the children from injury when the heating system is in use.
416.5(a) Suitable precautions must be taken to eliminate all conditions in areas accessible to children which pose a safety or health hazard.
416.11(a)(3) The program must keep documentation of immunizations the child has received to date, in accordance with New York State Public Health Law.
416.15(b)(11)(iii) In hiring caregivers subsequent to issuance of a license, a program: must ensure that a medical statement has been submitted before the person has any involvement with children in care, as required in section 416.11 of this Part;
Corrected during the visit
416.15(b)(11)(ii)(e) two acceptable references;
Corrected during the visit
416.15(b)(11)(ii)(d) a sworn statement indicating whether, to the best of the applicant's knowledge, he or she has ever been convicted of a misdemeanor or felony in New York State or any other jurisdiction
Corrected during the visit
416.15(b)(11)(ii)(b) the forms necessary to check the register of substantiated category one cases of abuse or neglect maintained by the Justice Center for the Protection of Persons with Special Needs pursuant to Section 495 of the Social Services Law,
Corrected during the visit
416.15(b)(11)(ii)(a) the forms necessary for the Office to inquire whether the applicant is the subject of an indicated report of child abuse or maltreatment on file with the Statewide Central Register of Child Abuse and Maltreatment,
416.13(a)(2) The provider, assistant(s), and substitutes must each meet the following qualifications: have a minimum of either two (2) years of experience caring for children under six years of age, or one (1) year of experience caring for children under six years of age plus six hours of training or education in early childhood development. The phrase "experience caring for children" can mean child-rearing as well as paid and unpaid experience caring for children. The term "training" can mean educational workshops and courses in caring for preschool-age children;
Corrected during the visit
416.15(c)(7) The program must maintain on file at the group family day care home, available for inspection medical statements for the provider, assistant(s), and substitute(s) completed, as required in section 416.11 of this Part;
416.15(c)(6) The program must maintain on file at the group family day care home, available for inspection children's individual health care plans; parental consents for emergency medical treatment; child's medical statement, immunizations, and any available results of lead screening for children not yet enrolled in kindergarten or a higher grade only; the name and dosage of any medications used by a child, the frequency of administration of such medications, and a record of their administration by caregivers; daily health check documentation; a record of illnesses and injuries occurring while in care; and any indicators of child abuse or maltreatment;
416.15(b)(11)(iii) In hiring caregivers subsequent to issuance of a license, a program: must ensure that a medical statement has been submitted before the person has any involvement with children in care, as required in section 416.11 of this Part;
416.15(b)(11)(ii)(e) two acceptable references;
416.15(b)(11)(ii)(d) a sworn statement indicating whether, to the best of the applicant's knowledge, he or she has ever been convicted of a misdemeanor or felony in New York State or any other jurisdiction
416.15(b)(11)(ii)(b) the forms necessary to check the register of substantiated category one cases of abuse or neglect maintained by the Justice Center for the Protection of Persons with Special Needs pursuant to Section 495 of the Social Services Law,
416.15(b)(11)(ii)(a) the forms necessary for the Office to inquire whether the applicant is the subject of an indicated report of child abuse or maltreatment on file with the Statewide Central Register of Child Abuse and Maltreatment,
416.13(a)(2) The provider, assistant(s), and substitutes must each meet the following qualifications: have a minimum of either two (2) years of experience caring for children under six years of age, or one (1) year of experience caring for children under six years of age plus six hours of training or education in early childhood development. The phrase "experience caring for children" can mean child-rearing as well as paid and unpaid experience caring for children. The term "training" can mean educational workshops and courses in caring for preschool-age children;
416.14(n) CPR and first aid certifications must be appropriate to the ages of the children in care. All certifications in CPR and first aid must contain an in-person competency component.
416.11(b)(6) The initial medical statement for providers, assistants, and substitutes must include the results of a Mantoux tuberculin test or other federally approved tuberculin test performed within the 12 months preceding the date of the application. Thereafter, tuberculin tests are only required at the discretion of the employee's health care provider or at the start of new employment in a different child care program.
416.11(b)(1)(ii) The provider, assistant(s), and substitute(s), must each submit a medical statement on forms furnished by the Office or an approved equivalent from a health care provider: before such person has any involvement in child care work.
416.8(j)(3) When care is provided for children under the age of two years, there must be at least one caregiver present for every two children under the age of two years in attendance.
Corrected during the visit
416.8(a) Children cannot be left without competent supervision at any time. Competent supervision includes awareness of and responsibility for the ongoing activity of each child. It requires that all children be within a caregiver's range of vision except as provided in section 416.8(b) of this Part and that the caregiver be near enough to respond when redirection or intervention strategies are needed. Competent supervision must take into account the child's age, emotional, physical and cognitive development.
413.4(d)(2) Every licensee and registrant shall submit fingerprint images for each prospective director, employee, or volunteer, and any person age eighteen (18) or older prospectively living in a group family day care home or family day care home.
413.4(a) The following criminal history review and background clearances shall be conducted pursuant to and consistent with the Child Care and Development Block Grant Act for any prospective operator, director, employee or volunteer at a child day care center, small day care center, school-age child care program, group family day care home or family day care home, as defined in section (2) of this part, and any person age eighteen (18) or older living in a prospective, or who begins to live, in a group family day care home or family day care home:
416.14(m) All child care programs must have at least one caregiver who holds a valid certification in cardiopulmonary resuscitation (CPR) and first aid on the premises of the child care program during the program's operating hours.
Reviews
If your child goes or went here, your review helps other parents. We check every review against our review guidelines.
New York, NY 10032 · takes infants · Home daycare: the provider shares the address with families
216 Fort Washington Avenue, New York, NY
New York, NY 10032 · Home daycare: the provider shares the address with families
New York, NY 10032 · Home daycare: the provider shares the address with families
New York, NY 10032 · Home daycare: the provider shares the address with families
New York, NY 10032 · Home daycare: the provider shares the address with families
New York, NY 10032 · Home daycare: the provider shares the address with families
New York, NY 10032 · Home daycare: the provider shares the address with families
New York, NY 10032 · Home daycare: the provider shares the address with families
FAQ
Yes. New York State Office of Children and Family Services lists it as licensed and operating, first licensed April 19, 2011.
New York State Office of Children and Family Services lists the most recent visit on August 25, 2026, with no rules cited. It lists 11 visits in the last 3 years.
Yes. Inspectors cited 26 rules across 8 of 11 visits in the last 3 years. For comparison: 79% of New York daycares had at least one rule cited in the last 3 years; the typical daycare had 4. A cited rule is what an inspector found on the day of a visit. It is not a rating of the daycare today.
16, the licensed capacity on the state record.
Its hours are not listed. Call (646) 338-9969 to confirm.
It has not listed its tuition. Call (646) 338-9969 to ask.
(646) 338-9969.
New York, NY 10032. It is a home daycare, so the provider shares the street address with families directly.