Maria Gomez
Bronx, NY 10452 · takes infants · Home daycare: the provider shares the address with families
We are a directory, not the daycare. We cannot hold a spot, enroll a child or answer questions about care.
Own this daycare? Claim itAbout
Bumble Beezel Prep is a licensed group home daycare in Bronx, New York. The state has licensed it since August 14, 2017, for up to 16 children.
It is open Monday to Friday, 7:30 AM to 6:30 PM. As a home daycare, the provider shares the address with families when you call.
New York State Office of Children and Family Services made 7 visits in the last 3 years and cited 13 rules across 2 of them. The visit list, in the state's words, is below.
Hours
| Monday | 7:30 AM to 6:30 PM |
|---|---|
| Tuesday | 7:30 AM to 6:30 PM |
| Wednesday | 7:30 AM to 6:30 PM |
| Thursday | 7:30 AM to 6:30 PM |
| Friday | 7:30 AM to 6:30 PM |
| Saturday | Not listed |
| SundayToday | Not listed |
Programs
| Setting | Group child care homeFrom the state license |
|---|---|
| Licensed capacity | 16 childrenFrom the state license |
Cost
Bumble Beezel Prep has not listed its tuition. For comparison, full-time infant care at a home daycare in Bronx County has a median price of $250 a week (U.S. Department of Labor, 2022).
State record
7 visits in the last 3 years · Last visit Jan 28, 2026: no rules cited
Rules cited on 2 of 7 visits · 13 rules in all
For comparison: 79% of New York daycares had at least one rule cited in the last 3 years; the typical daycare had 4.
A cited rule is what an inspector found on the day of a visit. It is not a rating of the daycare today.
Own this daycare? Add your response to the state record
416.15(b)(25)(iii) At the two-year calendar date in a four year licensing cycle, a program must be in compliance with the following mid-point requirements and be able to show proof of compliance to the Office when requested: proof of compliance with the training requirements of section 416.14.
416.15(b)(25) Mid-point requirements for four-year license holders. At the two-year calendar date in a four year licensing cycle, a program must be in compliance with the following mid-point requirements and be able to show proof of compliance to the Office when requested:
416.14(c) Each employee and volunteer must complete a minimum of thirty (30) hours of training every two years. The required 30 hours of training every two years is subject to the following conditions:
416.15(b)(11)(iii) In hiring caregivers subsequent to issuance of a license, a program: must ensure that a medical statement has been submitted before the person has any involvement with children in care, as required in section 416.11 of this Part;
416.13(d) All child day care providers, employees, volunteers and any person age eighteen (18) or older living or who begins to live in a group family day care home are required to complete a Statewide Central Register database check.
416.13(a)(4) The provider, assistant(s), and substitutes must each meet the following qualifications: provide to the Office the names, addresses and daytime telephone numbers of at least two acceptable references, other than relatives. At least one of the references must be able to attest to the employment history, work record and qualifications, if the person had ever been employed outside the home. At least one of the references must be able to attest to the character, habits and personal qualifications to be a group family day care provider, assistant, or substitute; and
416.13(a) The provider, assistant(s), and substitutes must each meet the following qualifications:
416.11(b)(6) The initial medical statement for providers, assistants, and substitutes must include the results of a Mantoux tuberculin test or other federally approved tuberculin test performed within the 12 months preceding the date of the application. Thereafter, tuberculin tests are only required at the discretion of the employee's health care provider or at the start of new employment in a different child care program.
416.8(j)(3) When care is provided for children under the age of two years, there must be at least one caregiver present for every two children under the age of two years in attendance.
416.8(j)(2) Two caregivers must be present when more than six children, none of whom are school age, are in care.
416.8(j)(1) One caregiver may care for a maximum of six children younger than school age, or eight children when at least two of the eight children are school aged.
416.8(e) The provider must be the primary caregiver of children in a group family day care home.
416.8(a) Children cannot be left without competent supervision at any time. Competent supervision includes awareness of and responsibility for the ongoing activity of each child. It requires that all children be within a caregiver's range of vision except as provided in section 416.8(b) of this Part and that the caregiver be near enough to respond when redirection or intervention strategies are needed. Competent supervision must take into account the child's age, emotional, physical and cognitive development.
Reviews
If your child goes or went here, your review helps other parents. We check every review against our review guidelines.
Bronx, NY 10452 · takes infants · Home daycare: the provider shares the address with families
New York, NY 10032 · takes infants · Home daycare: the provider shares the address with families
421 Atlantic St, Stamford, CT
1302 Edward L Grant Highway, Bronx, NY
Bronx, NY 10452 · Home daycare: the provider shares the address with families
Bronx, NY 10452 · Home daycare: the provider shares the address with families
Bronx, NY 10452 · Home daycare: the provider shares the address with families
Bronx, NY 10452 · Home daycare: the provider shares the address with families
Bronx, NY 10452 · Home daycare: the provider shares the address with families
FAQ
Yes. New York State Office of Children and Family Services lists it as licensed and operating, first licensed August 14, 2017.
New York State Office of Children and Family Services lists the most recent visit on January 28, 2026, with no rules cited. It lists 7 visits in the last 3 years.
Yes. Inspectors cited 13 rules across 2 of 7 visits in the last 3 years. For comparison: 79% of New York daycares had at least one rule cited in the last 3 years; the typical daycare had 4. A cited rule is what an inspector found on the day of a visit. It is not a rating of the daycare today.
16, the licensed capacity on the state record.
Monday to Friday, 7:30 AM to 6:30 PM. Holiday hours can differ.
It has not listed its tuition. Call (910) 445-3289 to ask.
(910) 445-3289.
Bronx, NY 10452. It is a home daycare, so the provider shares the street address with families directly.